Artikel afbeelding

Welk type deur en deurtechniek kiezen ?

 

De keuze van je binnendeuren heeft meer impact dan je zou denken. Deuropeningen bepalen mee hoe je woont en beweegt door de woning. Wat is er mogelijk en waar moet je op letten? Ontdek onze adviezen!

Een aangename flow Hoe kies je de juiste binnendeuren voor een aangename flow in je woning? Diverse factoren bepalen mee je keuze: je budget, het gewenste materiaal, je woonstijl en de indeling van de ruimtes. De keuze van je binnendeuren is een belangrijke beslissing. Denk dus zeker eens na over het resultaat dat je wil bekomen.

Laat je inspireren Bekijk uiteenlopende realisaties en je zal zien, tegenwoordig is er veel mogelijk. Van plaatsbesparende plafondhoge schuifdeuren tot originele pivoterende deuren die rond hun as draaien. Benieuwd? Vraag je gratis inspiratiebrochure aan.

Denk op tijd na over je deuren Een goede raad: vraag tijdig je voorstel met prijsofferte aan. Ga je hier bij het begin van het bouwproces mee aan de slag, dan kun je fiks besparen. Vergeet je (ver)bouwplannen niet voor te leggen zodat er een voorstel op maat kan worden uitgewerkt. Maak kennis met Bminus, een gespecialiseerde firma die maatwerk biedt. De pivoterende deur als eyecatcher Mag je deur een echte eyecatcher zijn? Dan is de pivoterende deur een interessante optie. Deze heeft een draaipunt in de vloer en het plafond, waardoor hij in alle richtingen kan draaien. Bekijk hier enkele realisaties. Een pivoterende deur wordt in het vlak met de wand geplaatst. De wanden en de deuren worden verstevigd met staal voor een duurzaam resultaat. Leer hier meer over de plaatsing van de pivoterende deur.

De pivotdeur die opgaat in je interieur Liever een binnendeur die volledig opgaat in het interieur, zodat het ontwerp van je woning optimaal tot zijn recht komt? Ontdek dan het innovatieve pivotsysteem Elezio. De Elezio pivotdeur heeft drie vaste posities waarin ze telkens in het vlak van de muur komt te staan. De deur is haast onzichtbaar, wat zorgt voor visuele rust en een harmonieus totaalbeeld. Dankzij de ingebouwde deursluiter sluit je deur altijd zacht en geruisloos. Bekijk inspirerende realisaties. De plaatsbesparende schuifdeur Is de beschikbare ruimte beperkt? Overweeg dan een schuifdeur. Daarmee hoef je geen rekening te houden met de draaihoek van de deur. Een schuifdeur heeft heel wat toepassingsmogelijkheden. Je kunt hem gebruiken als standaard afsluitdeur, maar ook voor de indeling van een ruimte. Ontdek uiteenlopende realisaties en lees meer over de plaatsing van een schuifdeur.

Deuren van vloer tot plafond Je ziet ze almaar vaker opduiken: plafondhoge deuren. Ze doen de ruimte groter lijken en dragen bij tot een harmonieuze look. Bekijk enkele realisaties. Je merkt het, het loont de moeite om verder te kijken dan de standaard verfdeur. Met strakke, pivoterende en schuivende wanden til je je interieur naar een hoger niveau. Classy!

Vergeet de deurgrepen niet Deurgrepen bepalen mee de uitstraling van je binnendeuren. Qua afwerking kun je gaan voor zilvergrijs geanodiseerd, of een laklaag in een kleur naar keuze. Ontdek de eigen collectie deurgrepen van Bminus voor pivoterende deuren, schuifdeuren en blokkaderdeuren. Je bestelt ze eenvoudig online.

Bijpassende plinten maken het plaatje af Strakke deuren vragen om ingewerkte plinten. Met plinten die worden ingewerkt in het vlak van de wand bekom je een high-end afwerking en een eigentijdse look. De ingewerkte aluminium plinten van Bminus bieden een totaalconcept voor een strak interieur. Ontdek ze in de webshop. Op zoek naar binnendeuren op maat die je interieur doen stralen? Bminus is specialist in bijzondere, op maat gemaakte pivot- en schuifdeuren. Maak een afspraak voor een bezoek aan de toonzaal, of vraag vrijblijvend meer info.

Op April 6, 2020