Bminus BV


Doenaertstraat 8 8510 Kortrijk (Marke)
056 21 57 40 Klik om te bellen

Over Bminus BV

Bminus is één van de grondleggers van plafondhoge deuren. Met ruim 20 jaar ervaring in het produceren en installeren van plafondhoge pivot- en schuifdeuren zorgen zij ervoor dat architecten onbelemmerd kunnen ontwerpen. Standaardafmetingen en- posities van deuren zijn met de plafondhoge deuren van Bminus geen beperking meer. Wij vinden dynamische architectuur erg belangrijk en maken van gewone deuren echte architectuurversterkende elementen.


Waar kan Bminus u mee helpen?

Zoekt u een unieke deur voor uw woning die past bij uw stijl? Of bent u architect en wilt u niet langer belemmerd worden door de standaardafmetingen van deuren? Wij leveren op maat gemaakte deuren, produceren én installeren zelf al onze plafondhoge pivotdeuren en schuifdeuren. Omdat we werken met exacte opmetingen kunnen we de plaatsingskosten beperkt houden, mits aanpassingen op de werf niet nodig zijn. Tevens is het aanbod uitgebreid met een reeks aluminium plintprofielen en een eigen collectie grepen voor schuifdeuren, pivoterende deuren en blokkade deuren. Ons gehele assortiment kunt u vinden op www.bminus.com. 


Waarom zou u voor Bminus kiezen?

Bij Bminus vinden wij de volgende aspecten erg belangrijk:  

  • Grote formaten: Dankzij de grote formaten van deuren worden eenvoudige lijnen in de architectuur weergegeven. U kunt hierdoor de stilte in een ruimte voelen en visueel brengt dit veel rust met zich mee.
  • Verstevigde deurpanelen: Deze deurpanelen zijn gemaakt met staal, waardoor wij plafondhoge-  en brede formaten deuren kunnen realiseren.
  • Nauwkeurig meetwerk: Om nauwkeurig maatwerk te kunnen leveren, maken wij vooraf voor elke deuropening een digitale scan.
  • Maatwerk: Wij produceren en installeren perfect op maat gemaakte en kwalitatief goede deurpanelen.

Heeft u interesse in unieke deuren? Twijfel niet en neem contact met ons op! U kunt ons bereiken op ons telefoonnummer 056215740.

Achieve more with less

Foto's

Bminus BV in het kort

Deuren algemeen

Binnendeuren
Pivot deuren
Schuifdeuren high-end

Deuren voor particulieren

Kamerhoge deuren
Maatwerk is standaard

Deuren voor bedrijven

Branddeuren
Compactdeuren
Kelderdeuren
Schuifdeuren

Artikelen

Welk type deur en deurtechniek kiezen ?

  De keuze van je binnendeuren heeft meer impact dan je zou denken. Deuropeningen bepalen mee hoe je woont en beweegt door de woning. Wat is er mogelijk en waar moet je op letten? Ontdek onze adviezen!...

Onze locatie

Logo Bminus BV

Bminus BV

Bminus BV


Doenaertstraat 8 8510 Kortrijk (Marke)
056 21 57 40 Klik om te bellen