Cobeco BVBA


Gustaaf Papestraat 51 9300 Aalst
053 77 93 22 Klik om te bellen

Over Cobeco BVBA

Waarom is Cobeco BVBA de beste keuze voor jou?

Cobeco BVBA - '' Meesters in beveiliging '' Naast het aanbieden van binnendeuren etc. zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van inbraak-& brandveilige deuren Klasse 3 die volledig voldoen aan de Belgische strenge normen. Onze deuren vervaardigd in warm verzinkt staal hebben tevens een zeer hoge bescherming tegen geluid- en weersomstandigheden. Dit pakket zorgt voor een veilige en comfortabele bescherming van uw dierbaarste bezitten en uw thuishaven.

Meer over Cobeco BVBA:

De vennootschap Cobeco, opgericht in 1992, heeft zich steeds toegespitst op nieuwe constructies. Gestart als algemeen aannemingsbedrijf in de bouwsector heeft zij zich gespecialiseerd in diverse sluitsystemen waaronder ramen en deuren waarbij een bijzondere aandacht werd besteed aan de veiligheid. Door de interesse van de zaakvoerder en zijn medewerkers op het gebied van veiligheid, zowel tegen inbraak als voor de brandwerendheid van constructies werd er volledig overgeschakeld op de import, de fabricatie en de verdeling van inbraakwerende en brandwerende deuren. Daartoe heeft zij in 1999 een handelsakkoord afgesloten met de grootse fabrikant in Europa van inbraakwerende deuren en verzorgt zij daarnaast haar eigen constructies. Heden ten dage wordt de bvba Cobeco terecht aanzien als de Belgische marktleider in deze sector met als handelsmerk AB Secudoor. Door de oprichting van haar zusterbedrijf AB Secudoor kan zij zich toeleggen op research, studie, ontwikkeling en productie van nieuwe innovatieve goederen en producten.

Wat kan Cobeco BVBA je bieden?

Naast de verkoop van binnendeuren, appartementsdeuren, inkomdeuren, kelderdeuren, inbraak-& brandveilige deuren beschikken wij tevens over een eigen plaatsingsdienst die met hun jarenlange ervaring een perfecte plaatsing van uw deur kunnen verzekeren. Onze gespecialiseerde technische dienst staat 24/24 voor u klaar voor allerhande interventies. Elke deur wordt na afwerking tot in het detail geïnspecteerd door onze arbeiders voor een uitstekend eindresultaat te kunnen garanderen.

Wie gingen je voor?

Aannemers - projectontwikkelaars - dealers - slotenmakers - particulieren - 

Cobeco BVBA in het kort

Deuren algemeen

Binnendeuren
Inbraak- en brandveilige deuren
Voordeuren

Deuren voor particulieren

Sectionaaldeuren

Deuren voor bedrijven

Branddeuren
Kelderdeuren
Schuifdeuren

Onze locatie

Logo Cobeco BVBA

Cobeco BVBA

Cobeco BVBA


Gustaaf Papestraat 51 9300 Aalst
053 77 93 22 Klik om te bellen