GORIS garagedeuren bvba


Gelmelstraat 97 2320 Hoogstraten
0495 63 90 08 Klik om te bellen

Goedkope kwaliteit voor nieuwbouw en renovaties
Herstellen/service alle merken garagepoorten
Meer dan 100 echte reviews op Google te lezen

Over GORIS garagedeuren bvba

GORIS GARAGEDEUREN BV, sinds 1992 actief in verdeling van garagepoorten in nieuwbouw als voor de renovatie van een kantelpoort naar (automatische) sectional-garagepoort, allerhande automatisaties en onderhoud of (dringende) herstelling van garagepoorten.

Steeds was er aandacht voor kwaliteit, details en onderhoud op termijn, wat resulteerde in een constante groei. Voor elke situatie kunnen wij vast een mooie en betaalbare oplossing uitwerken op basis van de beschikbare systemen op de markt.

Renovatie van metalen kantelpoorten naar sectional-poorten is onze specialiteit en met weinig zij- en boven-ruimte, meestal zonder kap- en breekwerk aan de muren en vaak met méér doorrijhoogte en doorrij breedte na uitvoering.

We hebben in ons uitgebreid gamma horizontaal geprofileerde sectional-poorten, maar ook verticaal geprofileerde uitvoeringen (landelijke stijl, pastoriestijl). Alle RAL-kleuren zijn mogelijk en tevens verschillende structuren (houtnerf, stucco of vlak).

We beschikken over een ruime voorraad aan wisselstukken of vervangonderdelen en worden vaak opgeroepen voor dringende herstellingen door particulieren, syndicus, gebouwbeheerders, enz. . Herstellingen zijn meestal het herstellen van poortsecties na aanrijding met wagen, het vervangen van stalen lastkabels, het vervangen van gebroken veren (trekveer of torsieveer), het herlakken van sectionaal-garagepoorten is eveneens een terugkomende activiteit.

Betaalbare garagedeuren van TOP-kwaliteit

Foto's

Large profilering - vlakke uitvoering

GORIS garagedeuren bvba in het kort

Deuren algemeen

Garagepoorten

Deuren voor particulieren

Garagepoort-automatisaties
Herlakken sectionaal garagedeuren
Herstellen van schades, vaak via verzekering
Herstellingen, kabels + veren
Sectionaaldeuren

Onze locatie

Logo GORIS garagedeuren bvba

GORIS garagedeuren bvba

GORIS garagedeuren bvba


Gelmelstraat 97 2320 Hoogstraten
0495 63 90 08 Klik om te bellen