Solid International NV


Pathoekeweg 130 8000 Brugge
050/313680 Klik om te bellen

Over Solid International NV

Solid International is het bedrijf bij uitstek voor uw binnendeuren, met reeds een passie voor hout sinds 3 generaties. Vanuit de magazijnen in Brugge kan Solid alle producten uit onze cataloog snel en accuraat leveren.

Wereldwijd bekend voor onze deuren, stellen wij u decoratieve oplossingen voor, dewelke zeer eenvoudig te installeren zijn. Solid International draagt kwaliteit hoog in het vaandel. We stellen graag onze jarenlange ervaring ten dienste, door de beste kwaliteit, aan een verantwoorde prijs te leveren.

Zowel onze schilder-, eiken, als onze decoratieve deuren zijn plaatsklare deuren. Het slot en de scharnieren zijn voorgefreesd en de deuren, kassementen en het beslag zijn omkeerbaar. Onnodig om zich vooraf te bekommeren over de draairichting van de deur, daar de installateur tot op het laatste moment hierover kan beslissen.

Aan u de keuze welk kassement u wenst, verkrijgbaar in meerdere kwaliteiten en kan voor elk type deur worden gebruikt. U hoeft enkel het deurblad, het kassement en de deurkruk te kiezen. Eenvoudiger kan niet! 

Vol passie bouwen we elke dag opnieuw aan ons assortiment, om u de beste deuren met de mooiste uitstraling te leveren. Met duurzame en efficiënte oplossingen voor iedereen. Dit verzekert een gezellig en prachtig interieur!

Solid International NV in het kort

Deuren algemeen

Binnendeuren

Deuren voor bedrijven

Branddeuren
Schuifdeuren

Onze locatie

Logo Solid International NV

Solid International NV

Solid International NV


Pathoekeweg 130 8000 Brugge
050/313680 Klik om te bellen